Тримата отлъчени от Възраждане и от парламентарната група  на партията

...
Тримата отлъчени от Възраждане и от парламентарната група  на партията
Коментари Харесай

Отлъчените трима от парламентарната група на Възраждане стават независими депутати

Тримата отлъчени от " Възраждане " и от парламентарната група  на партията народни представители Николай Дренчев, Александър Арангелов и Иво Русчев остават в Народното събрание като самостоятелни депутати. Това заяви на конференция в Ловеч Николай Дренчев, който удостовери, че брачната половинка му Красимира Дренчева, също е отлъчена от " Възраждане " и през днешния ден ще подаде молба за овакантяване на партията, предава БНР. 

Николай Дренчев разясни за какво остава в Народното събрание като самостоятелен народен представител.  " Решението беше повлияно най-много от голямата поддръжка, която получих от доста хора. В един миг отваря големи благоприятни условия да работя за района без тези идеологически окови, които са се налагали от принадлежността ми към една, организация, добила, за жалост, екстремистки облик. Това, че в някаква степен не съм част от организацията и няма да получавам директни команди от националното управление, никога няма да ми пречи да работя за богатството на народа, за богатството на хората и да потвърдя, че не съм бил платен, че не съм бил изменник ", изясни той като уточни, че както той, по този начин и останалите, отлъчени от " Възраждане ", към момента са членове на партията.

В момента и общинските съветници, най-малко на доктрина, няма по какъв начин да са изключени от " Възраждане ", тъй като процедурата по правилник не е такава. Друг е казусът, че явно и националното, и софийското управление не познава устава на личната си партия. Аз също не съм изключен. За да бъда изключен, би трябвало да се свика Конгрес.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР